Bruiloft kleding kiezen als gastBruiloft kleding kiezen als gast

Bruiloft kleding kiezen als gast: zo doe je dat!

Ben jij uitgenodigd voor een bruiloft? Dan sta je voor een leuke uitdaging! Namelijk om de perfecte outfit uit te kiezen. Een outfit die past bij het seizoen en de dresscode, en die ook jouw persoonlijke stijl benadrukt. We begrijpen dat het vinden van een outfit niet altijd even makkelijk is. Maar of je nu op zoek bent naar een zomerse jurk voor een strandbruiloft, een elegante broek voor een stadshuwelijk, of een warme, chique outfit voor een winterceremonie, wij hebben voor elk seizoen en elke stijl de juiste optie. 

Om je mooi aan te kleden voor je bruiloft hoef je niet per se kleding uit een officiële bruiloft collectie te dragen. Wij nemen je mee in de wereld van kleding voor bruiloftgasten, met tips, trends, en natuurlijk, prachtige kleding!

Bruiloft kleding per seizoen: waar ga jij voor?


Lente: Perfect voor bloemenprints

De lente vraagt om zachte pastels en luchtige materialen. Bruiloft kleding voor in de lente omarmt de hernieuwde energie van het seizoen met elegante silhouetten en subtiele bloemenprints. Of je nu gast bent op een buitenbruiloft of een stijlvolle ceremonie binnen, onze collectie biedt prachtige mogelijkheden die perfect aansluiten bij de frisse sfeer van de lente. Omdat het nog wat fris kan zijn, kunnen jurken met lange mouwen en een lange lengte heel geschikt zijn.


Zomer: Kleurrijk op zomerbruiloften

Zomerbruiloften vragen om lichte, luchtige stoffen en levendige kleuren. Denk aan korte mouwen of zelfs mouwloze jurken of jumpsuits. In onze collecties vind je altijd wel items die perfect te dragen zijn voor zomerbruiloften. Bij bruiloftkleding voor dames in de zomer kan je denken aan lange, elegante jurken die geschikt zijn voor een summer chic dresscode. Maar voor een iets meer casual dresscode kun je ook kiezen voor een kort model jurkje. Perfect als je lekker wilt dansen bij de heerlijke zomerse temperaturen. En ook bloemenprints blijven heel toepasselijk voor een bruiloft 

Van bloemige maxi-jurken tot stijlvolle midi's in felle kleuren, bekijk eens onze collectie jurken en ontdek de perfecte look die bijdraagt aan de vrolijke sfeer van een zomerse liefdesviering.

Bruiloft kleding kiezen als gastBruiloft kleding kiezen als gast

 

Herfst: Warme tinten en comfortabele lagen
Herfstbruiloften zijn de perfecte gelegenheid om rijke, warme kleuren en gelaagde outfits te dragen. Kleuren als wijnrood en donkergroen zijn daar heel geschikt voor. En ook een stijlvol pak of jumpsuit kan geweldig staan. Kies voor outfits met lange mouwen of bijpassende blazers of vestjes die je outfit compleet maken.

Onze bruiloft kleding voor in de herfst speelt naast diepe tinten die de natuurlijke schoonheid van het seizoen weerspiegelen ook in op het seizoen met luxueuze stoffen. Denk aan dikker jacquard, of zacht velours. Dit zijn stoffen die ook nog eens heerlijk zitten en waar je je de hele dag comfortabel in voelt.


Winter: Elegante warmte

Ben jij op zoek naar winterse bruiloftkleding voor dames? Ook daar hebben we veel opties voor. Net zoals in de herfst kun je gaan voor items gemaakt van rijke stoffen en in diepe kleuren. Maar ook een lichte kleur als ijsblauw kan prachtig staan! 

Ook hier is het belangrijk om te denken aan laagjes. 100% wollen vesten kunnen erg stijlvol zijn op een jurk. Of een mooi jasje van velours. Wij hebben in onze collecties altijd vesten die perfect passen bij de kleuren van onze jurken. Zo shop je eenvoudig een bijpassende set die je daarna ook nog prima los van elkaar kan combineren. 

Maak je look af met mooie accessoires!

 

Stijlvolle alternatieven: Bruiloftkleding zonder jurk

Niet elke bruiloft of persoonlijke stijl vraagt om een jurk. En je kleding voor bruiloften shoppen als je een gast bent, moet wel leuk blijven! Daarom omarmt King Louie de diversiteit van bruiloftskleding met stijlvolle alternatieven. Voor degenen die liever geen jurk dragen is een combinatie van een nette broek met een mooie blouse ook een chique optie. Onze collecties bevatten ook altijd elegante broekpakken en jumpsuits die perfect zijn voor elke setting - van casual tot meer formele bruiloften. Elk stuk weerspiegelt onze liefde voor vintage geïnspireerde mode met een moderne twist, waardoor je er onvergetelijk uitziet op elke bruiloft.

 

Bruiloft kleding kiezen als gastBruiloft kleding kiezen als gast

Kleur en stijl: Pastelkleuren of toch diepe tinten?

Bij een bruiloft draait alles om liefde en vreugde, en wat is een betere manier om dit te uiten dan met kleur?

Voor bruiloftkleding in de zomer en lente kun je kiezen voor pastelkleuren. Daarmee kun je een zachte en romantische look te creëren die perfect past bij deze seizoenen. Maar kleur is niet alleen voor de warmere maanden. Ook in de herfst en winter kun je met kleur schitteren. Denk aan diepe juweeltinten die prachtig afsteken tegen een kouder decor. Draag jij liever pastel in de herfst en diepe tinten in de zomer? Ook dat is geen probleem. Uiteindelijk moet je je zo kleden dat jij je fijn voelt in je bruiloftkleding. 

En onthoud: je outfit is een canvas. Accessoires zoals sieraden, tassen en schoenen bieden je de kans om je persoonlijke stijl te accentueren en je outfit echt helemaal jou te maken!

Tips voor de perfecte bruiloft outfit

Het kiezen van de juiste kleding voor een bruiloft gaat niet alleen over het volgen van de dresscode, maar ook over het trouw blijven aan jezelf. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat je je comfortabel voelt gedurende de dag:

Comfort is key: Lange ceremonies en uitgebreide feesten vragen om kleding waarin je je goed voelt. Kies stoffen en snitten die je bewegingsvrijheid geven.

Wees voorbereid op elk weer: Vooral bij bruiloften in de buitenlucht. Een stijlvolle sjaal of een elegante jas kan wonderen doen.

Let op de locatie: De setting van de bruiloft kan je veel vertellen over de geschikte kleding. Een strandbruiloft vraagt om heel andere kleding dan een ceremonie in een luxe hotel. Ook je schoenen moet je daarop aanpassen! Zie je jezelf al met naaldhakken over het strand lopen?

Bij ons vind je outfits die niet alleen aan deze criteria voldoen, maar door onze vele verschillende prints, patronen, stoffen en kleuren kun jij een outfit shoppen die helemaal bij je past!

Shop de Look: King Louie's Collectie

Nu je weet waar je op moet letten bij het kiezen van je outfit, is het tijd om de perfecte look te vinden. Onze collecties kleding voor bruiloft gasten zijn rijk aan verschillende stijlen, kleuren, en patronen, allemaal met onze kenmerkende vintage flair. 

Of je nu valt voor een klassieke jurk, een moderne jumpsuit, of een chic broekpak, onze collectie biedt iets voor elke bruiloftsgast. En het beste? Je shopt gemakkelijk online. Met gedetailleerde productbeschrijvingen, maattabellen, en stijladvies helpen we je de perfecte pasvorm en look te vinden. En ook onze klantenservice staat altijd voor je klaar!

Shop jurken uit onze huidige collectie

 

Language

Select your country and language

Back to top