Betalen

Veilig betalen

Betalingen worden verwerkt via betaalservices MultiSafepay (iDeal, Paypal, Maestro, Mistercash worden hierin verwerkt) of AfterPay, zij zorgen voor een veilige afhandeling van transacties. King Louie heeft geen inzicht in jouw bank- en creditcardgegevens. Zo wordt je privacy beschermd. Je herkent de beveiligde verbinding aan het slotje bovenin het venster.

Betaalmogelijkheden

iDeal

Je betaalt via de beveiligde internetomgeving van je eigen bank. Meer informatie over iDeal.

Creditcard

Wanneer je kiest voor betaling met Visa of Mastercard word je doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Multisafepay. Hier kun je je creditkaartnummer, veiligheidscode en vervaldatum ingeven. Creditcardgegevens zijn dus niet inzichtelijk voor King Louie en je laat ook geen gegevens achter op onze website. In geval van retour, wordt het bedrag teruggestort op de creditcard waarmee de oorspronkelijke bestelling is betaald.

PayPal

Paypal is een wereldwijd online betaalsysteem, waarbij je bankrekening of creditcard is gekoppeld aan een Paypal internetrekening. Zo kun je op een veilige manier online aankopen doen, zonder jouw financiële informatie door te geven.

AfterPay

Mocht je liever achteraf willen betalen dan kan dit met Afterpay, tot een bedrag van €400. Mocht je verzoek tot betaling onverhoopt niet worden geautoriseerd, dan kun je natuurlijk betalen met een andere methode. Bij vragen over het afwijzen van je betaling, kun je altijd contact opnemen met AfterPay. Bestel je met Afterpay, dan zal je na het bestellen een betaaloverzicht ontvangen per e-mail. Je hebt 14 dagen de tijd om de betaling af te ronden.

King Louie cadeaubon of tegoed

Als je een King Louie-tegoed hebt, kun je dat inzetten bij al je aankopen in de webshop. Vink tijdens het afrekenen onder het kopje ‘betaalwijze’ de optie: ‘betaal met mijn King Louie-tegoed’ aan. Heb je een cadeaubon gekregen? Dan vul je tijdens het afrekenen de cadeaubon code in.

Waar kan ik mijn AfterPay factuur vinden?

Je Afterpay factuur hoef je niet zelf terug te zoeken, je zult deze automatisch ontvangen van Afterpay. Dit kan enkele dagen na je bestelling pas zijn, maar je zult deze uiteindelijk per e-mail krijgen. Mocht je iets hebben teruggestuurd, dan zullen wij deze retour doorgeven aan Afterpay. Je mag de oude factuur dan negeren, je zult van Afterpay een nieuwe ontvangen waar het retouritem van af is gehaald.

Retourbetalingen

Wanneer je een retournering hebt gedaan, ontvang je van ons een bevestiging zodra we deze ontvangen hebben. Als de retournering bij ons binnen is, vergoeden we het retourbedrag binnen 5 werkdagen. De retourbetalingen worden altijd gedaan via dezelfde weg als de oorspronkelijke betaling. Mocht je dus betaald hebben met een creditcard, dan wordt het bedrag ook teruggestort op je creditcard en betaal je via Paypal dan gaat de retourbetaling naar je Paypalrekening.  

♥ Heb je overige vragen over het betalen van je bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.

Language

Select your country and language

Back to top