Betalen

Veilig betalen

Betalingen worden verwerkt via betaalservices MultiSafepay (iDeal, Paypal, Maestro, Mistercash worden hierin verwerkt) of AfterPay, zij zorgen voor een veilige afhandeling van transacties. King Louie heeft geen inzicht in jouw bank- en creditcardgegevens. Zo wordt je privacy beschermd. Je herkent de beveiligde verbinding aan het slotje bovenin het venster.

 

 

Betaalmogelijkheden

iDeal
Je betaalt via de beveiligde internetomgeving van je eigen bank. Meer informatie over iDeal.


Creditcard
Wanneer je kiest voor betaling met Visa of Mastercard word je doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Multisafepay. Hier kun je je creditkaartnummer, veiligheidscode en vervaldatum ingeven. Creditcardgegevens zijn dus niet inzichtelijk voor King Louie en je laat ook geen gegevens achter op onze website. In geval van retour, wordt het bedrag teruggestort op de creditcard waarmee de oorspronkelijke bestelling is betaald.


PayPal
Paypal is een wereldwijd online betaalsysteem, waarbij je bankrekening of creditcard is gekoppeld aan een Paypal internetrekening. Zo kun je op een veilige manier online aankopen doen, zonder jouw financiële informatie door te geven.


AfterPay
Mocht je liever achteraf willen betalen dan kan dit met Afterpay, tot een bedrag van €400. Mocht je verzoek tot betaling onverhoopt niet worden geautoriseerd, dan kun je natuurlijk betalen met een andere methode. Bij vragen over het afwijzen van je betaling, kun je altijd contact opnemen met AfterPay. Bestel je met Afterpay, dan zal je na het bestellen een betaaloverzicht ontvangen per e-mail. Je hebt 14 dagen de tijd om de betaling af te ronden.

King Louie Gift Card
Voer de code in in het winkelmandje onder "Cadeaukaarten".

 

Waar kan ik mijn AfterPay factuur vinden?

De factuur van Afterpay krijg je per e-mail toegestuurd van Afterpay.
Heb je een artikel geretourneerd? Dan ontvang je van Afterpay een nieuwe factuur. De oude factuur kun je dan negeren.

Retourbetalingen

Zodra wij je retour hebben ontvangen, ontvang je van ons een retourbevestiging. Wij vergoeden het retourbedrag binnen 5 werkdagen. De retourbetaling wordt altijd via dezelfde wijze uitgevoerd als de oorspronkelijke betaling. Heb je betaald met een creditcard? Dan ontvang je het retourbedrag terug op je creditcard. Heb je betaald met Paypal? Dan ontvang je het geld terug op je Paypalrekening.

Language

Select your country and language

Back to top