King Louie ReLove

Swap to Shop

Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van onze kleding ongedragen in de kast hangt. Zonde van de ruimte in je kast, maar vooral ook zonde van die ongedragen kleding! 

Daarom organiseren we van 1-31 mei 2022 een speciaal ruilevenement door heel Nederland: Swap to Shop. 


Swap to Shop

 

Met Swap to Shop kun je een King Louie item wat je niet meer draagt ruilen voor een ander pre-loved item! Goed voor het milieu, en goed voor je portemonnee.

Er doen 5 winkels in verschillende steden mee. Woon jij dichtbij Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Nijmegen of Amsterdam? Dan zijn we bij jou in de buurt!

 

Hoe werkt het?


- In alle winkels die meedoen staat een speciaal King Louie ReLove kledingrek.
- Om te beginnen hangen wij alvast een reeks items op in maat XS t/m XXL.
- Je kunt jouw eigen King Louie item ruilen voor een item op het kledingrek. Zoek een item uit en doe jouw ruil bij de kassa.
- We accepteren alleen kledingstukken van King Louie. Ze moeten schoon en in goede staat zijn, zodat jouw kledingstuk ook weer doorgeruild kan worden.
- Je hoeft geen afspraak te maken en je kunt gewoon gebruik maken van de paskamers.   

Welke winkels doen mee?


In deze winkels kun je van 1-31 mei een ReLove ruilrek vinden:

- Very Cherry – Rotterdam
- Kunst van het Kleden – Eindhoven
- Transit – Utrecht
- Het duurzame Warenhuis - Nijmegen
-  King Louie Store – Amsterdam


Zin om langs te komen? Check de openingstijden van de winkel!


HOE HET ALLEMAAL BEGON

Ruilen in de Treasure Truck

Ons eerste Swap to Shop evenement organiseerden we in 2019. Met onze King Louie Treasure Truck vol kleding stonden op de het Westergasterrein in Amsterdam. Bezoekers konden hun eigen items ruilen voor een King Louie item.

Nadat er honderden kledingstukken waren geruild hebben we daarmee nieuwe sets gemaakt en gedoneerd aan Dress for Success.

HOE HET ALLEMAAL BEGON

De King Louie Ruiltas

Na het succes van de Treasure Truck lanceerden we op 7 september 2021 een nieuw initiatief. De King Louie Ruiltas. Hier kon je een eigen item komen ruilen voor een item uit de tas. Dit deden we met zowel King Louie als vintage items. De ruiltas stond in de King Louie Store in Amsterdam.Language

Select your country and language

Back to top