King Louie ReLove

Swap to Shop

Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van onze kleding ongedragen in de kast hangt. Zonde van de ruimte in je kast, maar vooral ook zonde van die ongedragen kleding! 

In het kader van ReLove en duurzaamheid organiseren wij ruilevenementen onder de naam 'Swap to Shop'. Met Swap to Shop kun je een King Louie item wat je niet meer draagt ruilen voor een ander (pre-loved) item! Goed voor het milieu, en goed voor je portemonnee.


Lees meer over onze afgelopen Swap evenementen.Swap to Shop 2023

Ruilen in 19 winkels

Vanwege het succes van vorig jaar hebben we dit jaar meer winkels gevraagd om mee te doen. In 2023 vond Swap to Shop plaats in 19 winkels in Nederland, België en Duitsland! Er werden meer dan 500 items geruild, en het meest geruilde item was de jurk.

Iedereen bedankt voor het bijdragen aan zulke mooie items!

Bekijk de video'sSwap to Shop 2022

Ruilen in de winkels

Het laatste Swap event vond plaats van 1-31 mei 2022 in 5 winkels in Nederland. Very Cherry in Rotterdam, Kunst van het Kleden in Eindhoven, Transit in Utrecht, Het Duurzame Warenhuis in Nijmegen en natuurlijk onze eigen King Louie Store in Amsterdam.

De opkomst was hoger dan verwacht en er is ontzettend veel geruild! Dát noemen wij nog eens een succes. Vanwege alle positieve reacties van zowel de winkeliers als de klanten, willen we het event in 2023 nog een keer organiseren.

Bekijk de video's
Swap to Shop 2021

De King Louie Ruiltas

Na het succes van de Treasure Truck lanceerden we op 7 september 2021 een tweede ruilinitiatief. De King Louie Ruiltas. Hier kon je een eigen item komen ruilen voor een item uit de tas. Dit deden we met zowel King Louie als vintage items. De ruiltas stond in de King Louie Store in Amsterdam.

Swap to Shop 2019

Ruilen in de Treasure Truck

Ons eerste Swap to Shop evenement organiseerden we in 2019. Met onze King Louie Treasure Truck vol kleding stonden op de het Westergasterrein in Amsterdam. Bezoekers konden hun eigen items ruilen voor een King Louie item.

Nadat er honderden kledingstukken waren geruild hebben we daarmee nieuwe sets gemaakt en gedoneerd aan Dress for Success. Bekijk hieronder de video!

Language

Select your country and language

Back to top