Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat onze webshop correct werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor (anonieme) webstatistieken. - Meer informatie - Verberg dit bericht

Wedding Winactie

TrouwjurkenTrouwjurken

Ja, ik wil een bruidspakket winnen!

King Louie bestaat 35 jaar. Om dat te vieren hebben we onder andere een mooie bruidscollectie ontworpen. En deze kun je winnen!

Wat kan ik precies winnen?

Je kunt niet alleen één trouwjurk winnen, maar een complete set: dat betekent 1 jurk (of combinatie van top + broek/rok) voor jou en jouw bridal party (in totaal maximaal 5 personen). Dit kunnen zowel volwassenen als kinderen zijn. Je komt naar onze winkel in de Hartenstraat in Amsterdam, waar een styliste stylingadvies zal geven, een visagiste de bruid zal voorzien van een make-uplook, jullie allemaal op de foto worden gezet en naar huis gaan met een style sheet. Dan hoef je daar tenminste niet meer over na te denken.

Hoe doe ik mee?

Meedoen is simpel, je hoeft alleen het onderstaande formulier in te vullen!


Inschrijven voor de winactie is niet meer mogelijk.

Actievoorwaarden

Inschrijven is mogelijk t/m 10 februari. De winnaar wordt op 14 februari bekendgemaakt. De winnaars mogen in totaal 5 jurken: 1 bruidsjurk en 4 jurken (of top en een rok/broek) uit de SS19 zomercollectie selecteren. King Louie bepaalt de selectie waaruit gekozen mag worden en is afhankelijk van beschikbaarheid.  Er wordt in overleg 1 dagdeel gepland waarop alle winnaars aanwezig kunnen zijn in de King Louie Store voor het stylingadvies en de jurken gepast en geselecteerd worden. Winnaars geven tijdens deze dag toestemming dat er foto’s gemaakt worden die door King Louie kan worden gebruikt in uitingen zoals de website, nieuwsbrief en social media. Door mee te doen ga je akkoord met de algemene actievoorwaarden.

Language

Select your country and language

Back to top