Retro Rewind

5 manieren om een vintage sjaaltje te dragen

Een vintage sjaaltje is niet zomaar een accessoire, het kan je hele outfit maken. Vintage sjaals zijn daarom al jarenlang een essentieel garderobe-item voor veel vrouwen. Klassiek, casual of een vrolijke festival vibe: ontdek 5 inspirerende manieren om een sjaaltje te dragen.

De mogelijkheden om een sjaaltje te dragen zijn oneindig. Zijdeachtige sjaaltjes vallen door de gladde stof vaak het mooiste, maar je kunt natuurlijk ook iets anders gebruiken. In vintage winkels vind je vaak bakken vol prachtige designs voor bijzonder leuke prijsjes. Wij hebben voor deze video’s vintage sjaaltjes gebruikt uit ons eigen styling archief. Laat je inspireren door deze 5 verschillende manieren om een sjaaltje te knopen. Als je deze onder de knie hebt, kun je door met talloze variaties!

Romantisch

Voor een romantische look vouw je je sjaaltje tot een bloem. Voor het mooiste resultaat gebruik je een vierkante sjaal die je dubbel vouwt.

 

Klassiek

Draag een sjaaltje over een coltrui voor een extra chique touch. Mooi hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn.

 

Stijlvol

Eigenlijk kun je elke look stijlvol maken met deze knooptechniek. Wij kozen voor een effen top met ronde hals in een contrasterende kleur.

 

Casual

Deze stijl is zo eenvoudig dat hij niet mis kan gaan. Leuk voor knotjes en staarten in alle vormen en maten!

 

Festival

Deze look is fantastisch als je naar een festival gaat of als jouw stijl meer eigenzinnig of speels is. Gebruik een lange sjaal voor deze stijl, en vier dunne elastiekjes.

 
Language

Select your country and language

Back to top