Kleuren en prints combineren

Wij zijn dol op combineren. En dat mag best een mix van prints zijn. Streepjes op bloemen vinden wij leuk. En ook ruitjes en stippen mogen bij elkaar. Het contrast maakt je outfit spannend. Weet je niet goed hoe? Lees hier onze tips.

Kleuren en prints combinerenKleuren en prints combineren

1.       Kies je voor één kleur? Varieer dan in de materialen die je gebruikt. Een stoere, stugge stof komt nog beter tot z’n recht naast een zacht tricot of breisel. Mooie structuren in de stof geven power aan je outfit.

Mix materialen en structurenMix materialen en structuren

2.       In de King Louie fotografie combineren wij er op los. Bekijk de fotoshoot van deze zomer en kopieer een outfit die je bevalt. Probeer het gewoon eens.

Fotoshoot inspiratieFotoshoot inspiratie

3.       Altijd goed: Kies voor één item met een print, bijvoorbeeld je jurk. Je accessoires, van vest tot haarband, zijn effen en gebaseerd op kleuren uit de print. Kies liever niet de hoofdkleur uit de print, maar een detailkleur, bijvoorbeeld van de bloem of stip. Dat spreekt meer.

Stijl aan de hand van 1 highlight kleurStijl aan de hand van 1 highlight kleur

4.       Durf stijlen te combineren. Klassiek met stoer of lief met nautisch. Misschien heb je een pak of set die je altijd bij elkaar draagt. Vervang dan die bijpassende rok eens door een jeans. Of draag het jasje over een T-shirt.

Durf stijlen te combinerenDurf stijlen te combineren

Language

Select your country and language

Back to top