Autumn/Winter 22

Inspirerende Fashion Trends

Wij lieten ons dit seizoen inspireren door de glitz en glamour van de Big Apple in de jaren 70. Funky street styles in daglicht die transformeren naar weelderige glamour in de avond. Ontdek welke trends en invloeden je terugziet in onze wintercollectie. Bold Prints & Seventies Vibes


De mode van de jaren 70 draaide helemaal om individualiteit. Alle moderegels werden overboord gegooid: het was tijd om jezelf te zijn, hoe gek je het ook wilde maken. Uitgesproken kleuren, gedurfde prints en comfortabele kleding bepaalden het straatbeeld. In deze collectie zie je dit terug in veel zigzagpatronen, flared broeken, en prints in typische seventies patronen en kleuren als bruin, groen en oranje. Groovy! 

Studio 54


Studio 54, de wereldberoemde nachtclub die eind jaren 70 zijn deuren opende in New York, was een schatkamer van beroemdheden en de meest glamoureuze fashion. Bekende acteurs, zangers en fashion-iconen liepen de deur plat: Liza Minelli, Diane von Fürstenberg, Cher en Grace Jones waren geen ongeziene gasten. De glamoureuze looks van deze opzienbare club worden getypeerd door glitter, velours, goud en luxe luipaard styles.

The Ultimate Layered Look


Eigenzinnig, creatief en jezelf zijn. Daar houden wij van. Creëer de ultieme mix van kleuren, prints, patronen en stoffen. Niets is ons te gek, en hopelijk jou ook niet. Bijvoorbeeld de spencer is een perfect laagjes-item en zie je dit seizoen veel terug in de collectie. 

Statement Suits & Co-ords


Ook pakken en co-ordinated sets zijn een seventies trend die nooit volledig uit het straatbeeld is verdwenen. Desondanks zien we de laatste tijd een heropleving van matchende sets. En ook wij zijn fan: zonder moeite te doen creëer je een krachtige, stijlvolle look. En deze is ook nog eens geschikt voor veel bijzondere gelegenheden. Bijvoorbeeld een werk event, avondje uit, of andere feestelijke gelegenheid. Dus suit up and dress to impress! Shop de looks:Language

Select your country and language

Back to top