Behind the scenes

Achter de schermen bij een fotoshoot

Altijd al willen weten hoe de prachtige beelden van onze collecties tot stand komen? Neem een exclusief kijkje achter de schermen en ontdek hoe onze nieuwe collectie ’Havana Nights’ tot leven komt. 

Moodboard

Eerst wordt er een moodboard samengesteld met echte stoffen, vintage fotografie en interieur afbeeldingen. Zo wordt de sfeer van de collectie en de fotoshoot steeds duidelijker. In het geval van Havana Nights: veel tegels!

 

Locatie

Daarna gaan we op zoek naar de juiste locatie. Deze moet goed bij de sfeer van de collectie passen. Dit keer vonden we een mooi fifties huis met kleurrijke elementen en een Latijns-Amerikaanse touch.

 

Styling & accessoires

Om het juiste gevoel in de shoot te krijgen speelt styling een zeer belangrijke rol. Wij zoeken altijd naar de juiste balans door bijzondere vintage props en accessoires te gebruiken die bij het thema passen.

 

Teamwork

Tijdens de shoot zijn we voor elke look bezig met het perfectioneren van de set, de verlichting, en het haar en make-up van het model. We zorgen voor een ontspannen en gezellige sfeer om tot het beste resultaat te komen.

 

Resultaat

De foto's zijn direct te zien op de computer, zo kan meteen een goede voorselectie gemaakt worden. De foto's worden nabewerkt door de fotograaf en voilà: zie hier het eindresultaat! Wij hopen dat jullie de foto’s net zo mooi vinden als wij!

 
Language

Select your country and language

Back to top