GiveawaysDuurzame giveaways

 

Ongeveer twee keer per seizoen maken wij onze klanten graag blij met een gratis giveaway. Dat doen we omdat we dankbaar zijn voor onze klanten, én omdat we graag inspireren door te doen.

Al onze giveaways staan tegenwoordig in het teken van duurzaamheid. Ze zijn bijvoorbeeld gemaakt van duurzame materialen, of dragen bij aan het langdurig mooi houden van je kleding. Denk aan een eco bag (gemaakt van gerecyclede PET-flessen), een waszak van bio-katoen of biologisch afbreekbare wasstrips. Goed voor jouw garderobe, portemonnee en de planeet!


Ontdek welke giveaways je zoal van ons kan verwachten. Als je ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief, ben je altijd op de hoogte van de nieuwste acties!

Boodschappentassen van gerecyclede PET-flessen

Eco Bags

Boodschappen doen wij allemaal. Een plastic boodschappentas kopen bij elk winkelbezoek is niet erg duurzaam. Daarom krijg je bij ons af en toe een Eco Bag cadeau. Een sterke tas, gemaakt van duurzaam materiaal, die licht en klein opvouwbaar is. Ideaal voor je dagelijkse boodschappen en kun je standaard in je tas hebben zitten.

Een duurzaam alternatief voor zware flessen afwasmiddel

Wasstrips & wasnoten

Tegenwoordig zijn er steeds meer duurzame alternatieven voor grote en zware verpakkingen (chemisch) wasmiddel. Denk aan wasstrips en wasnoten. Deze zijn veel lichter, kleiner van formaat (en dus eenvoudiger mee te nemen of op te laten sturen) en vaak gemaakt van biologisch afbreekbare middelen. Hier zijn wij enorm fan van. Door samenwerkingen met o.a. Brauzz, Seepje en LIV+LINN kunnen wij soms gratis proefverpakkingen weggeven. Zo kun je een keer kennismaken met een dergelijk duurzaam product.Language

Select your country and language

Back to top